Heimon Gourmet Romdelikatesser – Allting börjar på djupet.

Klar, fräsch, aptitretande, rentav oemotståndligt vacker. Det är Heimon Kalas fulländade rom i all korthet. Det är också så produkten kommer till dig, eftersom vi inte fryser ned den utan saltar den lätt, pastöriserar den och omedelbart därefter lägger den på burk.

Du hittar den inhemska regnbågslax- och löjrommen samt den kanadensiska sikrommen i kallskåpet i lyxiga och eleganta glasburkar. Redan färgen i sig frestar dig att smaka. Munkänslan samt den exklusiva och fräscha smaken får dig att köpa produkterna om och om igen – både till vardag och fest.

 

 

Heimon Gourmet finländsk regnbågslaxrom 100 g

Regnbågslaxens rom består av utsökt klara, imponerande stora, lösa romkulor. Den fylliga färgen frestar dig att smaka, och smaken är en belöning i sig. Inhemsk regnbågslax är en fantastisk fisk, och dess bästa del är höjdpunkten på varje fest.

Heimon Gourmet kanadensisk sikrom 100 g

Rommen från den vilda siken i Erie-sjön i Kanada är småkornig och har en utmärkt munkänsla. Produktens sofistikerat milda smak är fyllig och fräsch. Sikrom kan användas på alla bjudningar som sådan eller tillsammans med löjrom eller regnbågslaxrom.

Heimon Gourmet finländsk löjrom 100 g

Det största vattendraget i Norra Karelen bjuder på sitt bästa. Den äkta Pielinen-mujkan är en delikatess i sig, men dess rom är till sin smak och konsistens äkta finländsk mat i sin finaste form.

 

 
Heimon Kala Oy  |  Käräjämäentie 6  |  14300 Renko  |  Tfn +358 3644 840  |  heimonkala@heimonkala.fi