Kallrökt och gravad

Ett ädelt sätt att konservera fisk
Kallrökning för att konservera fisk och kött är ett tillredningssätt med långa traditioner. Förutom hållbarhet ger kallrökningen fisken en utsökt konsistens och en läcker smak. Vårt urval av kallrökt fisk omfattar regnbågslax, norsk lax, sik, röding och helgeflundra. Servera vår färdigskivade, benfria kallrökta fisk som sådan eller använd den i matlagningen.

 

Kallrökt och skivad
regnbågslaxfilé 150 g

Kallrökt och skivad
norsk laxfilé 200 g

Kallrökt och skivad
sikfilé 100 g

Kallrökt och skivad
regnbågslaxfilé 500 g

Gravad och skivad
regnbågslaxfilé 150 g

Gravad och skivad
norsk laxfilé 200 g

Gravad och skivad
regnbågslaxfilé 500 g


produkter

 

Heimon Kala Oy  |  Käräjämäentie 6  |  14300 Renko  |  Tfn +358 3644 840  |  heimonkala@heimonkala.fi