Kaikki alkaa pinnan alta

Heimon Kala Oy on tunnettu ja luotettu kala-alan yritys, jonka tuotteet ovat kuuluneet yli kolmenkymmenen vuoden ajan suomalaisen ruokapöydän arkeen ja juhlaan. Heimon Kala on kasvanut hallitusti yhdeksi Suomen merkittävimmistä alan yrityksistä. Tänään se on osa As PRFoodsia, joka toimii myös Ruotsissa ja Baltian alueella. Heimon Kala Oy:n tuotemerkkejä Suomessa ovat Heimon ja Saaristomeren.

 

Palvelua pintaa syvemmältä

Heimon Kalan toimitusvarmuuden ja laadun tae on kokonaisvaltainen prosessin hallinta aina poikastuotannosta lopputuotteeseen saakka. Oma kalanviljely- ja kasvatus vähentävät monia riskejä liittyen laatuun ja toimituksiin. Tuotantoketjuun kuuluvat korkealuokkaiset tuotantolaitokset Hämeenlinnan Rengossa sekä Virossa, Saarenmaalla, jotka vastaavat tämän päivän tiukempiinkin hygieniavaatimuksiin. Nopeat ja täsmälliset toimitukset keskusliikkeiden terminaalien kautta viimeistelevät katkeamattoman kylmäketjun.

Luotettava palvelu, toimintavarmuus ja pitkäjänteinen yhteistyö asiakkaan kanssa luovat tukevan pohjan kumppanuudelle. Heimon Kalalle on tärkeää kehittää asiakkuuksiaan jokaisella sektorilla. Yrityksessä ymmärretään positiivisen ketjureaktion arvo; mitä paremmin Heimon Kala pystyy vastaamaan asiakkaidensa tarpeisiin, sitä tyytyväisempiä ovat myös asiakkaiden asiakkaat.

 

Organisaatio

 

 
Seuraa meitä:

Heimon Kala Oy  |  Käräjämäentie 6  |  14300 Renko  |  Puh. +358 3644 840  |  heimonkala@heimonkala.fi
Rekisteriseloste