Heimon Kala

Heimon Kalan tuotteet ovat hyväksi sinulle ja parempi valinta ympäristölle. Tavoitteenamme on, että maukasta, terveellistä ja vastuullisesti tuotettua kalaa on mahdollista nauttia myös tulevaisuudessa. Siksi tarkastelemme kriittisesti tuotantomme eri vaiheita ja jatkuvan kehitystyön sekä uteliaan kokeilun kautta pyrimme tekemään joskus jopa mahdottomasta mahdollista. Kannamme vastuuta puhtaan ruuan, kala-alan sekä ympäristömme tulevaisuudesta.

Kasvatamme kalaa itse ja valmistamme tuotteemme perinteitä sekä puhtaita makuja kunnioittaen Rengossa, Kokkolassa ja Saarenmaalla. Koska koko tuotantoketju on hyppysissämme, pystymme varmistamaan tuotteiden korkean laadun.

Lue lisää
Kalankasvatus ja jalostus

Kalaa suositellaan nautittavaksi kahdesti viikossa, eikä suotta, sillä se vaikuttaa hyvinvointiin monella tapaa. Heimon Kala -tuotteet ovat erinomaisia proteiinin, omega-3-rasvahappojen, vitamiinien ja kivennäisaineiden lähteitä.

Tasapainoiseen ja monipuoliseen ruokavalioon kuuluva kala on erinomainen proteiinin lähde koko perheelle. Proteiinit ylläpitävät lihaksistoa ja auttavat jaksamaan päivän askareissa.

Kalasta saatavien omega-3-rasvahapot vaikuttavat myönteisesti niin lasten kuin aikuisten sydämen ja aivojen hyvinvointiin sekä muistiin ja näkökykyyn. Omega-3-rasvahapot DHA ja EPA edistävät sydämen normaalia toimintaa ja verenpaineen pysymistä normaalilla tasolla. Omega-3-rasvahappo DHA on välttämätön näön normaalille kehitykselle ja näkökyvyn ylläpitämiselle. Lisäksi DHA edistää aivotoiminnan normaalina pysymistä.

Lue lisää
To Top