Tässä se on: Heimon sitruunainen kirjolohipasta eli kesän raikkain arkiruoka!

Kirjolohisuikaleista valmistettava pasta-annos on helppo kuin kesätuuli ja ruokkii koko perheen kerralla. Pari valmistuskikkaa nostavat annoksen astetta maukkaammaksi, nappaa resepti alta!

Ainekset (4hlö):

• 300 g pastaa (esim. laadukas pappardelle tai fettucine)
• 300 g Heimon sitruunamarinoitua kirjolohisuikaletta
• Nippu vihreää parsaa
• Tilliä, persiljaa
• Sitruunaa
• Suolaa & pippuria

Valmistus

1. Lisää Heimon kirjolohisuikaleet kuumalle pannulle tillin kera.
2. Kiehauta hyvin suolattua vettä kattilassa, lisää parsat. Jätä parsat hieman raa'aksi ja lisää ne kirjolohisuikaleiden sekaan pannulle.
3. Keitä pasta parsan keitinvedessä al denteksi – maista keittäessä, että pastassa on purutuntumaa!
4. Kaada keitinvedet pois ja sekoita kaikki ainesosat kattilaan. Mausta suolalla, pippurilla sekä oliiviöljyllä ja sitruunalla maun mukaan. Annostele ja koristele persiljalla.