Heimon täyteläinen lohilasagne

Lohi on erinomainen pääraaka-aine lasagneen, mutta moni ei sitä hoksaa levyjen väliin latoa. Tällä reseptillä saat uutta makua tuttuun lasagneen lohen ja kapriksien ihastuttavalla yhdistelmällä!

Tarvitset:

• 700 g Heimon loimulohifileetä
• 9 kpl Lasagnelevyjä
• 2 rkl kapriksia
• 1 purjo
• 50 g voita
• 60 g vehnäjauhoja
• 5 dl maitoa
• 150 g parmesanjuustoa
• Oliiviöljyä
• Tilliä, mustapippuria ja suolaa maustamiseen

Valmistus

1. Paloittele lohi, mausta ja lisää kaprikset. Paista purjoa pannulla kunnes se on pehmentynyt ja sekoita lohen kanssa.
2. Sulata voi kattilassa ja lisää jauhot vähitellen, älä anna ruskistua. Lisää maito norona ja koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Kokoa lasagne: aseta lasagnelevy, lohitäyte ja kastiketta järjestyksessä, kunnes olet käyttänyt kaiken.
Ripottele päälle raastettu parmesan-juusto ja paista lasagne 180 asteessa noin 30 min.