Nyt löytyy makua! Heimon savustettu kirjolohifilee paahdetun leivän päällä on klassikko, mutta avocadon ja chilihillokkeen kanssa päästään jo herkuttelutasolle. Nappaa simppeli resepti talteen alta.

Ainekset:

• 2 avokadoa
• 300 g Heimon savustettu kirjolohifileepala
• 1 sitruuna
• 4 viipaletta mieleistäsi leipää
• Paholaisenhilloa / chilihilloketta
• Suolaa & pippuria

Valmistus

1. Kuori avokadot ja murskaa haarukalla painellen kevyeksi massaksi. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.
2. Paahda leivät. Paras tulos syntyy paistinpannulla ja voilla.
3. Kasaa leivät: tasainen kerros avokadomurskaa, saman verran Heimon savustettua kirjolohta ja viimeistele ruokalusikallisella chilihilloketta.

PS: Chilihillokkeen teet helposti myös itse!