Yksinkertainen on maukasta. Heimon kylmäsavustettu kirjolohi on erinomaista sellaisenaan, mutta pienellä vaivalla saat muokattua niistä illanistujaisten suosikin – ota Heimon kirjolohirullien ohje talteen alta!

Tarvitset:

• Heimon kylmäsavustettu kirjolohi (150g, tai viipaloimaton 500g, jos olet tekemässä isompaa annosta)
• Tuorejuustoa
• pinaattia
• kapriksia
• sitruunan mehu

Valmistus

1. Aseta kirjolohiviipaleet pöydälle ja levitä tasainen, paksuhko kerros tuorejuustoa viipaleiden päälle.
2. Aseta täytteet lohen reunaan ja purista päälle sitruunamehua. Pyöritä rullalle tästä reunasta alkaen.
Huom: Täytteet ovat täysin sinun käsissäsi! Esimerkiksi freesin kirjolohirullan saat pieneksi silputulla kurkulla ja marinoidulla punasipulilla.