Heimon Gourmet Mätiherkut - Suoraan pinnan alta.

Kuulasta, raikasta, houkuttelevaa, jopa vastustamattoman kaunista. Sellaista on täydellinen Heimon Kalan mäti. Sellaisena se myös säilyy, koska sitä ei pakasteta, vaan suolataan kevyesti, pastöroidaan ja laitetaan saman tien purkkiin.

Kotimaiset kirjolohen- ja muikunmäti sekä kanadalainen siianmäti tulevat kylmähyllyihin arvokkaan ja tyylikkään näköisissä lasipurkeissaan. Jo pelkkä väri houkuttelee maistamaan. Suutuntuma, maku ja raikkaus saavat ostamaan niitä yhä uudelleen ja uudelleen sekä juhlaan että arkeen.

 

 

Heimon Gourmet suomalainen kirjolohenmäti 100 g

Upean kuulaat, näyttävän kokoiset irtonaiset mätipallot muodostavat kirjolohen mädin. Täyteläinen väri houkuttelee maistamaan ja maku palkitsee. Kotimainen kirjolohi on suurenmoinen kala, jonka paras osa kruunaa juhlan.

Heimon Gourmet kanadalainen siianmäti 100 g

Kanadalaisen Erie-järven villisiianmäti on pienirakeista ja suutuntumaltaan erinomaista. Siinä on hienostuneen mieto, mutta täyteläinen maku ja raikkaus. Käytä siianmätiä kaikissa juhlatarjoiluissa yksin tai yhdessä muikun- tai kirjolohen mädin kanssa.

Heimon Gourmet suomalainen muikunmäti 100 g

Pohjois-Karjalan suurin vesistö tarjoaa parastaan. Aito Pielisen muikku on herkku sinänsä, mutta sen mäti on sekä maultaan että koostumukseltaan hienoa suomalaista ruokaa aidoimmillaan.

 

 
Seuraa meitä:

Heimon Kala Oy  |  Käräjämäentie 6  |  14300 Renko  |  Puh. +358 3644 840  |  heimonkala@heimonkala.fi
Rekisteriseloste